JGH Network 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 webh.pl/amm.net.pl/ionic.pl moje typy;-) Witam! Tutaj proponuję skorzystanie z usług OVhost.pl, konto Starter 2GB pojemności oraz 20GB transferu na miesiąc w cenie 42 zł brutto za rok czasu (tani hosting) lub w ofercie hostingu PRO (serwery w Polsce) w cenie 122 zł brutto za rok. Zapraszam do kontaktu i skorzystania z naszej oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 JGH Network: nowy regulamin czytał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 Witam! Tutaj proponuję skorzystanie z usług OVhost.pl, konto Starter 2GB pojemności oraz 20GB transferu na miesiąc w cenie 42 zł brutto za rok czasu (tani hosting) lub w ofercie hostingu PRO (serwery w Polsce) w cenie 122 zł brutto za rok. Zapraszam do kontaktu i skorzystania z naszej oferty. Przeczytaj regulamin, zanim Ciebie zbanują ... Zgodnie z nowelizacją regulaminu, użytkownik musi umieścić informację, że chce otrzymać oferty od firm hostingowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 Przeczytaj regulamin, zanim Ciebie zbanują ... ;)Zgodnie z nowelizacją regulaminu, użytkownik musi umieścić informację, że chce otrzymać oferty od firm hostingowych. by móc je dostać na PW... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 I oczywiście aż cztery osoby musiały pouczyć kolegę, nie wystarczy raz, albo kliknąć na "raportuj" - trzeba się w końcu pojawić w temacie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 mnie tu nie mieszaj;-) ja oficjalnie zgłaszam że w żaden sposób nie jestem powiązany z żadną firmą i tylko wniosłem tutaj swoje 3 grosze. Ten wątek jest pierwszym z takiej serii. Nie przedstawię oferty a wetknę swoje trzy grosze z firmowego konta. Miłoby było jakby offtopowospamowa dyskusja przeniosła się do odpowiedniego wątku. Ja swoje zdanie co do ofert firm hostingowych przedstawiłem. Do autora tematu : na pewno nie wiesz o co toczy się dyskusja. Dlatego byś nie czuł się zażenowany poziomem wypowiedzi zapraszam do zapoznania się z tym tematem ( http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=21574&view=getnewpost ) . pozdrawiam serdecznie kończąc swój udział w tej dyskusji Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach