michal13031986 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 Witam. Będę zakładał stronę opartą na CMS, dokładniej php-fusion. Potrzebna mi jest wasza pomoc w sprawie wybrania odpowiedniego serwera pod właśnie stronę, chciałbym żeby pojemność była tak z min 2gb, co do transferu to tak z min. 20gb miesięcznie. Cena jaką mogę przeznaczyć to jakieś max. 120zł brutto. Wolał bym taniej bo jeszcze muszę dokupić domenę. Co jest godne polecenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 webh.pl/amm.net.pl/ionic.pl moje typy;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 http://www.hekko.pl/oferta.html Pakiet Medium Pack - masz 4gb/ 20 gb i domena pl gratis A poza tym to zobacz też ovhost.pl - ja u nich mam konto i polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 Ja bym brał na twoim miejscu najmniejszy pakiet w linuxpl.com lub neteasy.pl W pierwszym wypadku dostajesz gratis domenę .info, poza tym oba hostingi są jak najbardziej ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 święta racja. A w linuxpl.com wszystko działa stabilnie i praktycznie nie czepiają się nawet jeżeli strona generuje duży ruch, administracja bardzo fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ownede 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 Ja polecam GlowaNET.pl Ostatnio jakość oferowanych usług nieźle wzrosła ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2009 Ja polecam GlowaNET.pl Ostatnio jakość oferowanych usług nieźle wzrosła ;p Po mojemu, to zawsze była dobra Też polecam GlowaNET.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach