Herez 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 Witam Po kilku dniach poszukiwań, postanowiłem poradzić się na forum odnoście hostingu. Szukam hostingu na którym będą 3-4 strony. Jedna strona to CMS, pozostałe to wizytówki firmowe i portfolio. Wymagania - pojemność min. 2GB - min 3 baz MySQL - min 5 domen do podpięcia - panel admina CPanel ew. jakiś inny na pewno nie DirectAdmin bo jakoś za nim nie przepadam. - fajnie gdyby była domena .pl gratis i oczywiście kilka dni okresu testowego Liczę na pomoc z Waszej strony i z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 Zapraszam do zapoznania się z ofertą MasterNET.pl - hosting od 5-ciu lat na rynku. Każdy serwer posiada możliwość tworzenia indywidualnych stron, kont FTP, skrzynek e-mail, uzytkowników baz danych, autorski panel Klienta. Oczywiście darmowy okres próbny - 14-cie dni. W poszczególnych planach darmowa domena oraz bardzo korzystne ceny przedłużeń. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu bezpośrednio z Biurem Obsługi Klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 Witam Po kilku dniach poszukiwań, postanowiłem poradzić się na forum odnoście hostingu. Szukam hostingu na którym będą 3-4 strony. Jedna strona to CMS, pozostałe to wizytówki firmowe i portfolio. Wymagania - pojemność min. 2GB - min 3 baz MySQL - min 5 domen do podpięcia - panel admina CPanel ew. jakiś inny na pewno nie DirectAdmin bo jakoś za nim nie przepadam. - fajnie gdyby była domena .pl gratis i oczywiście kilka dni okresu testowego Liczę na pomoc z Waszej strony i z góry dziękuje. No wreszcie ktoś kto też nie trawi tego Direct Admina. Podstawowy pakiet na pewno ci przypasuje. Co do domenki to myślę że możemy się dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 Zapraszam http://glowanet.pl/hosting.html Domena gratis do wybranych pakietów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Herez 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 Zapomniałem dodać, że cena to tak do 100zł brutto za rok. Za chwile zapoznam się z w/w ofertami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 Zapomniałem dodać, że cena to tak do 100zł brutto za rok. Za chwile zapoznam się z w/w ofertami Pakiety od 15 złotych brutto: http://mzone.pl/hosting.html Dla Twoich wymagań polecam SMALL2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach