qckq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2009 Witam serdecznie, poszukuję Niemieckiego VPS (najniższy ping dla sieć polskich). Zastosowanie www + serwery głosowe itp. Cpu : 0,5 - 1.5Ghz itp.. Ram (256-512) transfer : 500GB ? [Możliwosc płatnosci PAYPAL] Nie interesują mnie polskie oferty poniewaz transfer jest drogi itp. Cena jak najniższa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 http://www.vps4less.de/ ? A wystarczyło zerknąć tu - http://www.webhostingtalk.pl/topic/21557-tanie-zagraniczne-serwery-vps-z-duzym-transferem/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qckq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 xorg, wlasnie to zobaczyłem. Powiedz mi jak wyglada 2mb unmetered lub 5mb unmetered? Ile to jest dokładnie, i czy to są gwarantowane zasoby ?Czy jest oplata za setup? Czy można jaki testowy ip? Jak z CPU? Czy jest mozliwosc płatnosci paypal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 hosteurope.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qckq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 to wszystkie ciekawe oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 to już chyba twój 3 taki sam post, maiłeś podanych kilka(naście) linków w poprzednich tematach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 HE najciekawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 troche bezsensu Niemcy VPS Napisano 9 gru 2009 Witam serdecznie, poszukuję Niemieckiego VPS (najniższy ping dla sieć polskich). Zastosowanie www + serwery głosowe itp. Cpu : 0,5 - 1.5Ghz itp..Ram (256-512)transfer : 500GB ? [Możliwosc płatnosci PAYPAL] Nie interesują mnie polskie oferty poniewaz transfer jest drogi itp. Cena jak najniższa. vps potrzebny Napisano 30 lis 2009 Witam potrzebuję serwer VPS [lokalizacja Niemcy] interesujący ping [40-50ms] ram 256-512mb gwarantowane, duzy traffic 500Gb-2TB.cena, jakiś budżetowy vps, stabilny z wysokim uptime. Przeznaczenie -> serwery głosowe. vps/dedyk poszukiwany Napisano 16 lis 2009 Witam to moj kolejny temat... Potrzebuję serwera VPS / Dedykowanego (Najlepiej Niemcy,UK,Usa itp) (ovh nie wchodzi w gre) ParametryProcesor 1ghz+1.5 - 4GB RamTraffic : 450-1000 GB1 IP. uptime 99% Cena do 120zl miesiecznie ale liczę ze znajdę tansze oferty. VPS need Napisano 1 lis 2009 Witam serdecznie wszystkich furomowiczów. Jestem zainteresowany kupnem VPS o następujących lub przybliżonych parametrach. - Gwarantowany stały procesor (600 mhz - 1Ghz) - ale oczywiscie moze byc wiecej.- Ram ( 1GB - 2GB ) - Traffic (200+)- Dysk 10-20GB.- Lokalizacja (najlepiej zagraniczna) - Niemcy,Francja,Holandia,UK ( MS do 60 ). Cena oczywiscie jak najniższa ( 50 zł - 100 zł miesiecznie ). Czekam na ciekawe oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qckq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 Jest sens, nie pomyslałes ze potrzebuję kilku VPS o róznych specyfikacjach? Każdy inny potrzebny do "czegos innego". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2009 Jest sens, nie pomyslałes ze potrzebuję kilku VPS o róznych specyfikacjach? Każdy inny potrzebny do "czegos innego". Pomyślałem, ale dostałeś tyle odpowiedzi, że spokojnie pod każde z tych pytań znajdziesz odpowiednią usługę w poprzednich tematach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach