zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2009 Witam. Prosiłbym was o dokładną instrukcje instalacji, któregoś z darmowych paneli zarządzania www. Np. ispcp omega, webmin. Szukałem, jednak nie mogę znaleść dokładnej instalacji na debianie 5.0 i zawsze w którymś punkcie czegoś nie mogę wykonać. Z góry dzięki Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2009 Dokładną? chyba tylko w dokumentacji panelu. To chociaż może napiszesz z czym konkretnie masz problem lecz z drugiej strony nie wymagaj, że wszystko w 100% będzie super gdy jest to darmowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2009 http://www.isp-control.net/documentation/doku.php?id=start:installation:debian ? Jak nie potrafisz wykonać czegoś z tych punktów to lepiej zostaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2009 Tu masz wszystko POMOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2009 Mam problem z tym punktem: dpkg --install webmin_1.290_all.deb Nie mogę tego wykonać. Cannot acces archive. No such file or direcytory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2009 ls -la /tam/gdzie/jest/ten/plik p.s. myślenie nie boli - pewnie jest inna nazwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2009 Przeczytaj treśc błędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2009 Mam problem z tym punktem: dpkg --install webmin_1.290_all.deb Nie mogę tego wykonać. Cannot acces archive. No such file or direcytory A ściągnąłeś ten plik w ogóle? Bo wygląda na to że nie bardzo. Poza tym z tego co widzę to ta wersja webmina jest starsza od węgla, jest na sourceforge jest już 1.500 Pomyśl co robisz, zamiast automatycznie klepać wszystko jak leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2009 Udało mi się zainstalować najnowszą wersje webmina już, ale teraz mam problem. Myślałem że to będzie jak w DA, że dodam sobie użytkownika, baze, domene i wgram stronę. A tu multum funkcj, których nie znam. Mogłby ktoś powiedzieć jak dodać domene, konto ftp, mysql? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elber 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2009 Udało mi się zainstalować najnowszą wersje webmina już, ale teraz mam problem. Myślałem że to będzie jak w DA, że dodam sobie użytkownika, baze, domene i wgram stronę. A tu multum funkcj, których nie znam. Mogłby ktoś powiedzieć jak dodać domene, konto ftp, mysql? Zainstaluj i skonfiguruj sobie ispCP. Jeśli nie umiesz to jest wiele osób które za drobną opłatą zrobią to za Ciebie. Jak coś to GG 564555 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach