Gość thetox Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Witam jak możną ukryć php info?, publicznie go nie widać ale mam forum na vBulletin i w panelu admina np go widać jak sobie kliknę w Pokaż PHP Info co trzeba zmienic na serweze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielokropek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Nie próbowałem, ale pewnie wystarczy dodać phpinfo do disable_functions w php.ini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 php.ini disable_functions = phpinfo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 i pewnie serwer zresetować? bo nie ukryło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Apache tylko.. i patrz co masz w ew. logach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 A tak z ciekawości, po co chcesz wyłączyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Pewnie dlatego, że jest tak bojący by postronne osoby nie oglądały ustawień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2009 Pewnie dlatego, że jest tak bojący by postronne osoby nie oglądały ustawień. Z tego co zrozumiałem z pierwszego postu to jego serwer, więc? Chyba że, Adrian twoja wypowiedź była bardziej ironiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach