armin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 witam szukam darmowego hostingu, nie ważne czy polski, czy zagraniczny. wymagania: - PHP 5 - MySQL - obsługa bibliotek Curl z góry dzięki. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Curl na darmowym = zapomnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Niekoniecznie. Ale albo będzie to sponsoring, albo "darmówka" z wymaganiami, czyli nie żadna masówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Jak napiszesz pod jaki serwis to pewnie ktoś tutaj z obecnych na forum Ci coś zaproponuje. Jak szukasz czegoś pod rapidget i rapidleechy to zapomnij;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Jakaś "nówka" się pojawiła w free hostingach, http://www.friko.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 BOSS: nówka ? to jest stare jak świat;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 BOSS: nówka ? to jest stare jak świat;-) Ale dzisiaj był mailing o tym, chyba z o2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
armin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2009 dzięki za pomoc friko - niezły hosting wrzuciłem tam bazę danych - i chyba zatrzymam ją tam na dłuższy czas bo działa bardzo szybko, ale jak odpalam skrypt (layout zrobiony w PSie), to wszystko się rozjeżdża i nie działają niektóre funkcje. Dalej znalazłem justfree... niby wszystko szybko chodzi, ale mam problem z przekierowaniami (funkcja header). czy jest jakiś inny serwis? chodzi mi tutaj o obsługę tylko php+curl z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2009 stare jak świat 000webhost.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2009 BOSS: nówka ? to jest stare jak świat;-) Stare jak świat ale w nowej odsłonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach