nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2009 Witam, poszukuję statystyk które zliczają wejścia z innych stron bez kodu. Dotychczas używałem google analictys, jednakże ostatnio nie zlicza referów z IE np. Myślałem nad stat.pl pakiecie płatnym, nie interesuje mnie wrzucanie buttonów i reklam. Czy stat.pl dobrze zlicza refery ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2009 bump Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2009 piwik.org - instalowany na własnym serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Zainstalowałem wkleiłem ale jakoś statów nie liczy dziwne. Co może być nie tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2009 Zobacz czy na pewno sprawdzasz odpowiednią datę - standardowo to pokazuje staty z dnia poprzedniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2009 Ok działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2009 xannstat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach