Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Witam. Potrzebuje zakupić licencję na MS Office dla szkoły oraz 2 komputery w cenie do 280 każdy. Wymagana Faktura Vat. O ile komputer jakoś znajdę na allegro to z Officem jest problem - większość tanich licencji jest dla domu. Jakiej mam szukać dla szkoły?? Proszę o podanie typu i jakiś tanich sklepów. ( kupno via internet) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Potrzebuje zakupić licencję na MS Office dla szkoły oraz 2 komputery w cenie do 280 każdy (...) Jakiej mam szukać dla szkoły?? Przydatne linki: 1) Jak kupić pakiety Microsoft Office 2007 2) Microsoft Office Standard 2007 Nie jestem specjalistą od produktów MS (używam głównie rozwiązań oferowanych przez Apple), ale: 1) Microsoft Office Standard 2007 PL Academic Edition BOX 2) Microsoft Office Standard 2007 MOLP AE Myślę, że są to jakieś cenne wskazówki- polecam jednak skonsultować się z kimś bardziej zaznajomionym w temacie (aby mieć pewność). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach