misiekb 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2011 Tak czy siak - hosting is down ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domator 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2011 Jak mnie to wkur!@#$%. Żadnej informacji od usługodawcy. Nie działa i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2011 (edytowany) Jak mnie to wkur!@#$%. Żadnej informacji od usługodawcy. Nie działa i tyle. Jeśli awaria nastąpiła nagle to kto Cię miał poinformować? Jasnowidzów w supporcie nie mają... Wyrozumiałości... Edytowano Wrzesień 30, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domator 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2011 (edytowany) Łatwo mówić... grd.net.pl/* Firma nie uzyskała akceptacji WHT */monitor/ Edytowano Wrzesień 30, 2011 przez domator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Ktoś coś wie? Nadal nic nie działa łącznie z ich stroną główną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domator 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 0 6:03 mi odpisali, że przepraszają za kłopot i że sprawdzą. Szybko! Napisałem do nich wczoraj ok 18stej. Mega żuli ciągle. Wczoraj to w ogóle nie działał. Od godziny 17stej praktycznie nie idzie korzystać. No ale przecież trzeba być wyrozumiałym... Nie Kolopik? Co tam 13h! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tler 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Monika działa im dobrze, tylko Zuzia dała ciała - liczę, że szybko to naprawią, bo jedna taka strona jest mi potrzebna teraz online... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domator 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Jest dokładnie odwrotnie jak piszesz. Zuzia działa, Monika niet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jnks 4 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Monika k... znowu nie działa który to już pad w tym kwartale non stop kur... coś tam leży i kwiczy. jeśli ktoś z was wie jak można wyciągać konsekwencję od usługodawcy to proszę o kontakt bo to co robi Adam to śmiech na sali, a żeby poinformował że mu coś nie działa bądź odebrał telefon, odpisał na sms-a to trzeba się w czepku urodzić i mieć wyjątkowe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektronik 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Maile, sms'y, gg cisza oczywiście brak odpowiedzi co się od wczoraj dzieje. Teraz nawet nie można się dostać do CPanelu na monice, ani do FTP - dziwne bo strona jakoś działa w tym czasie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramigos 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 (edytowany) żaden z serwerów nie działa, żadna usługa również, pingi na adresy IP idą, ale po nazwach już nie, czyżby serwer DNS nawalił? edycja: po wpisaniu adresu IP strony głównej(178.248.75.93), strona firmy się ładuje, po wpisaniu adresu domenowego już nie, wygląda, że prawie na pewno coś z DNS Edytowano Październik 1, 2011 przez ramigos (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jnks 4 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 no ja mam również mam to samo, może zrobił zrzut strony i wisi wszystko w powietrzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domator 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 @Jnks Ja 2 dni temu opłaciłem na kolejny rok:( Ciekaw jestem czy będą jakieś "bonusy" dla Klientów, za dawanie doopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 żaden z serwerów nie działa, żadna usługa również, pingi na adresy IP idą, ale po nazwach już nie, czyżby serwer DNS nawalił? Chyba właściciel zapomniał odnowić swojej domeny created: 2008.10.01 03:01:44 last modified: 2011.10.01 11:12:20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domator 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 19h leci, płynie, mija, biegnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramigos 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Już coś się ruszyło, część działa, działa również ich strona firmowa. Jednak wciąż pracują nad awarią, przynajmniej takiego maila otrzymałem od Pana Adama, oby szybko wszystko wróciło do normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jnks 4 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 czy to oznacza koniec glowa netu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domator 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 No takie stronki małe to się wczytują mi faktycznie po kilkunastu sekundach, ale jak już coś większego to masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramigos 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 (edytowany) czy to oznacza koniec glowa netu? oby nie, zbyt wiele mam do stracenia, pomimo wszystkiego co na tym forum jest napisane, większość rzeczy wciąż mam tam No takie stronki małe to się wczytują mi faktycznie po kilkunastu sekundach, ale jak już coś większego to masakra. mi działa wszystko co jest na serwerowni polskiej, to, co w Holandii wciąż niedostępne Edytowano Październik 1, 2011 przez ramigos (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domator 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 (edytowany) Niby wszystko "wróciło", ale odczuwalnie wolniej mi stronki wchodzą... Tragedii nie ma, ale jest co najwyżej dopuszczalnie. No i nadal brak odpowiedzi od Administracji... Edytowano Październik 1, 2011 przez domator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiekb 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2011 Czyżby znowu Monika padła ? U mnie strona w ogóle się nie ładuje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2011 Traceroute! Nie wszyscy wiedzą gdzie jest monika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2011 (edytowany) Jak dla mnie "Monika" (monika.g l o w a n e t.pl / ns2. / 178.248.75.82) działa. Ale "Zuzia" (zuzia.g l o w a n e t.pl / ns1. / 62.212.85.10) zdaje się mieć problemy. http://grd.net.pl/g-l-o-w-a-n-e-t/monitor/archiwum/?2011-10-04 Edytowano Październik 4, 2011 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joy17 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2011 Monika działa, przynajmniej u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 4, 2011 Zuzia leży i kwiczy, po raz kolejny zresztą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach