andycole 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Witam, Zarzadzam SpamAssassinem z poziomu DA (chociaz w razie W, gdyby trzeba bylo grzebach w plikach do nich tez mam dostep). Ustawilem zeby przenosilo spam do katalogu SPAM uzytkownika, wartosc 3. I cokolwiek bym nie wybral w polu "Czy kasować wysoko punktowany SPAM?" uzyj ustawien z sekcji powyzej czy usun to tak czy inaczej przesyla mi ten spam na skrzynke... Gdzie szukac jakis recznych konfiguracji SpamAssassina? Ktore dyrektywy configu za to odpowiadaja? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Zarzadzam SpamAssassinem z poziomu DA (chociaz w razie W, gdyby trzeba bylo grzebach w plikach do nich tez mam dostep). Ustawilem zeby przenosilo spam do katalogu SPAM uzytkownika, wartosc 3. I cokolwiek bym nie wybral w polu "Czy kasować wysoko punktowany SPAM?" uzyj ustawien z sekcji powyzej czy usun to tak czy inaczej przesyla mi ten spam na skrzynke... Ale samego SpamAssassina masz włączonego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andycole 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Tak, jest wlaczony, wiadomosci w katalogu Spam jest ok 1500 przez kilka tygodni ale niektore mimo wysokiej punktacji trafiaja do odbiorczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2009 Zobacz w logach exima czy nie mówi o braku jakichś modułów perl. No i może warto SA trochę poduczyć ? (sa-learn). http://help.directadmin.com/item.php?id=188 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andycole 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2009 logi wygladaja na czyste, nie ma zadnych tego typu komunikatow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach