RaT 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2005 Witam! Poszukuje programisty php ktory by miał ochote pomuc przy rozwijaniu serwisu www.torrent-polska.info Chodzi mi o napisanie nowego skryptu pod strone z torrentami lub modyfikacje aktualnego. Jeśli znasz sie na rzeczy i mozesz pomóc proszę napisz na gg 3070744 lub na mail rat@o2.pl Więcej info na maila lub gg. Bede bardzo wdzięczny! Pozdrawiam RaT! Prosze tez przysylac platne oferty wykonania takiego cmsa moze sie jakos dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2005 Pozwoliłem sobie przenieść temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2005 ja moglbym pomuc a nawet pomóc jednak nie wiem jakim budzetem dysponujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kipero 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 Ja też mogę postarać się pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gligamesh 2 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 dla mnie też no problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 Też pomogę, jednak najlepiej $$, bo czas to pieniądz hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 Jeśli znasz sie na rzeczy i mozesz pomóc proszę napisz na gg 3070744 lub na mail rat@o2.pl Więcej info na maila lub gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach