Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Mam do Was wielką prośbę. Potrzebuję abyście wypełnili ankietę potrzebną do mojej pracy dotyczącej kariery zawodowej i systemów motywacji. Preferował bym osoby w wieku min. 15 lat - aktywne zawodowo. Ankieta jest krótka - zajmie Wam ok. 3-5 minut. Dziewięć pytań, z tego tylko ostatnie trochę bardziej rozbudowane, pierwsze 8 zajmą Wam ok. 1 minutę http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/8427/ Chętnym udostępnię wyniki mojej pracy (za ok. 2 miesiące) - wyniki ankiety są dostępne zaraz po jej wypełnieniu. Jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenia do ankiety również bardzo chętnie wysłucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 It's done Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 No, w końcu jakaś sensowna, krótka ankieta.. wypełniłem, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Także wypełniłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Dzięki wielkie za poświęcony czas na wypełnienie ankiety. PS. Tak samo jak na PiO zapytam: Gdzie uderzyć z taką ankietą by mieć grupe wiekową +35, i nie zostać od razu zbanowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Wypełniam i : 7. Jakie 3 typy uznasz za najbardziej odpowiednie dla siebie? pytanie jest OBOWIĄZKOWE, możesz wybrać WIELE z podanych odpowiedzi, MINIMUM 3, MAKSIMUM 3 (wyczyść odpowiedź...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 No tak - tam się widełkami zaznacza, wiec by określić "dokładnie 3 odpowiedzi" trzeba to tak właśnie zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Przyjemna ankieta. Wypelnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Wszyscy wypełniają, to... Ja też! Ja też! Nie wiem po co, ale też się pochwaliłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 done , całkiem ciekawa ankieta ale "Wyniki ankiety zastrzeżone przez jej autora." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Właśnie nie wiem czemu tak się dzieje, że wypełniający nie widzą wyników - mimo iż taka opcja jest zaznaczona. Postaram się zatem na koniec zrobić screenshota wyników i dam go tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 Dołączyłem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2009 Także wspomogłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2009 Wypełnione chętnie zobacze opracowanie wyników przez Ptaqa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2009 Dzięki, wszystkim co do tej pory pomogli z ankietą - jak ktoś ma ochotę jeszcze ją wypełnić zapraszam serdecznie. Bo powoli się biorę za zbieranie i opracowywanie danych, ale to jeszcze nie ostateczne, wiec każdy głos się na koniec będzie liczyć. Jak na razie 129 wypełnionych ankiet i ok. 150 łącznie z niekompletnymi (przerwanymi) - teoretycznie minimalny próg to 30 - tak więc jest nieźle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach