Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 Pilnie potrzebuję kogoś z małymi środkami(10zł) na którejś z opcji wymienionych w nazwie tematu. Proszę o szybki kontakt PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Kolejna prośba;) Ponownie potrzebuje kogoś ale z trochę większymi środkami(85zł). Jak już pisałem nie posiadam karty kredytowej a trafiłem na świetną promocję biletów lotniczych Wizzair i chcę w marcu polecieć na mecz piłkarski. Problem taki, że płatność musi być dokonana w ciągu 24 godzin a zwykłego przelewu już nie wyślę bo wszystko pozamykane. Stąd moja prośba. Osobę, która postanowi mi pomóc zapraszam na pw w celu ustalenia szczegółów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Panowie to na prawdę pilne;). Promocje w liniach lotniczych nie trwają zapewne zbyt długo, więc tym bardziej liczy się czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Ej no nikt nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach