apze 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2005 Może wie Ktoś może czy są (i gdzie), logi ostatnich IP z których łączy się komputer. Mam zmienne IP a chcaiłbym zobaczyć np Z jakiego IP kożystałęm tydzień temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 2, 2005 Witam, Nie wiem czy sa takie logi (nie korzystam z neostrady) ale na PW przesylam Ci liste ip z jakich wchodziles/pisales tutaj na forum. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2005 Dziękuje Ci za taką liste, ale wolałbym pełniejszą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2005 polecam Ci 0 800 102 102, zapytaj tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2005 To pierwsze co zrobiłem. Konsultant kazał wyszukać na to sposób w googl'ach <lol> <- poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2005 ehh... skad ja znam ten "profesjonalizm" tp . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2005 Rownie dobrze mogl powiedziec "nie wiem", a najlepiej cos w stylu "mamy logi dla wlasnych potrzeb, ale ich nie udostepniamy". Na pewno nikt z TP nie bedzie kombinowal, jak Ci przeslac logi, czemu akurat sie nie dziwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2005 Rownie dobrze mogl powiedziec "nie wiem", a najlepiej cos w stylu "mamy logi dla wlasnych potrzeb, ale ich nie udostepniamy". Na pewno nikt z TP nie bedzie kombinowal, jak Ci przeslac logi, czemu akurat sie nie dziwie. dokladnie, czekalem 3 tyg na logi z abuse ... parodia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach