tomii 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 Witam serdecznie, Posiadam serwerek, na którym jest kilka kont shell dla znajomych i chciałem ustąpić im klienta torrent. Myślałem o rtorrent - każdy user ma osobny proces rtorrent. Problem w tym że chciałbym pewne ustawienia zablokować(porty limity, foldery). Macie jakiś pomysł jak to osiągnąć lub inny sposób na zaoferowanie klienta? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 W końcu dla znajomych czy dla klienta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 W końcu dla znajomych czy dla klienta? jasno i wyraźnie jest napisane: (...) dla znajomych i chciałem ustąpić im klienta torrent. (...) czyli w ostatnim zdaniu chodziło o klienta-torrenta nie o klienta-osobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 zelu "pojechał" : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomii 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 pomysł jak to osiągnąć lub inny sposób na zaoferowanie klienta? Tak chodzi o klienta torrent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach