Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 Witam, Poszukuje kogoś kto może mi skonfigurować stabilne bezpieczne SVN na kupionym specjalnie pod ten cel VPS'ie. Ponadto przyda się parę słów o obsłudze SVN od strony administratora, oraz ew. instrukcja jak sobie go zainstalować na innym serwerze jak po pewnym czasie przyjdzie potrzeba przenosin. Ma być to jak najbardziej bezpieczne, prywatne SVN. Do tego potrzeba podstawowego LAMP, ale to w zasadzie skonfigurować mogę sam GG: 9988777 or PW Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 Wystarczy nawet samo apache. Ja ostatnio instalowałem svn + trac i wszystko zrobiłem na podstawie wyników z google. Jedyny problem: administracja svn przez www. Jest jakiś moduł w tracu, ale nie zadziałał. W którymś how-to był też skrypt bash dodający nowy projekt do svn i trac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 ja ostatnio nawet napisałem sktypt basha który hmm dodaje repozytorium svn + dodaje wpis do dev_snv.conf i ogólnie działa jak chcesz to mogę Ci tego svn za darmo położyć razem z lampem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2009 Wystarczy nawet samo apache.Jak ma być bezpiecznie to tylko svn+ssh:// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach