xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2009 Hey. Dostałem ciekawe zlecenie... ;-) Szukam jakiegoś shareda który nie będzie miał nic przeciwko aby postawić na nim CMS sklepu - identyfikuje się to jako Powered by artPruff! nie znam, więc nie mam pojęcia co do obciążenia. I pytanie, co takiego specjalnego w tym sklepie? Gdyż jest to sexshop... ;] Dopiero ma startować na nowo, więc wymagań dużych nie mam - miejsca wystarczy 1-2GB, transferu 10GB na początek powinno luźno starczyć. Ktoś chętny na przyjęcie "mnie" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2009 Hey. Dostałem ciekawe zlecenie... ;-) Szukam jakiegoś shareda który nie będzie miał nic przeciwko aby postawić na nim CMS sklepu - identyfikuje się to jako nie znam, więc nie mam pojęcia co do obciążenia. I pytanie, co takiego specjalnego w tym sklepie? Gdyż jest to sexshop... ;] Dopiero ma startować na nowo, więc wymagań dużych nie mam - miejsca wystarczy 1-2GB, transferu 10GB na początek powinno luźno starczyć. Ktoś chętny na przyjęcie "mnie" ? Nie słyszałem o czymś takim jak "artPruff" ale na vipserv.org treści erotyczne są dozwolone (zgodne z prawem). Zapraszam do testów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2009 A ja polecę GlowaNET.pl . Konto 2GB pojemności, 16 GB transferu miesięcznego masz za 40zł rocznie. Taniej raczej nie dostaniesz No i za tematyke Cię nie wywalą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2009 Zapraszam do przetestowania serwera z naszej oferty: SMALL2000 2GB powierzchni na www, email i bazy danych 30GB transferu na miesiąc SQL, FTP, CRON JOBS etc. Miesięczny koszt 4.99 Roczny koszt utrzymania serwera ro 39 złotych: (oszczędzasz 20.88 PLN przy opłacie rocznej) Dodatkowo przy opłacie rocznej, możesz otrzymać aż 3 miesiące gratis! Pomoc w systemie 24/7, Ticket, Chat, Telefon Zezwalamy na treści erotyczne na serwerach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2009 Strona twórców skryptu padła, ale przez wujka G znalazłem kilka stronek "powered by artPruff" i wygląda na to, że sam skrypt jest dość lekki, więc nie sądzę, żeby jakikolwiek dostawca miał cokolwiek przeciwko niemu. Chyba, że będzie to jakiś nawiedzony przez Rydzyka admin nietolerujący jakichkolwiek, nawet legalnych treści powiązanych z erotyką (póki co takiego nie spotkałem, ale kto wie, może się gdzieś w odmętach Internetu czają takowi). Mogę Ci nawet w ramach eksperymentu dać za friko miejsce pod to (z DA w USA albo z cPanel w UK). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2009 Jest to Joomla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2009 Dobrze zoptymalizowana nie jest zasobożerna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach