Microo 3 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2009 Hej, przedmiotem sprzedaży są: Licencja IP.Board Standard - ważna do 21 kwietnia 2010r. Licencja IP.Downloads - ważna do 2 maja 2010r. Licencja CommunitySEO (IPB SEO Module) - ważna dożywotnio! Licencja Videos System - ważna do 5 listopada 2010r. Kupując te licencje bezpośrednio u developer'ów zapłaciłbyś ok. 860zł. Moja cena to 650zł, czyli oszczędzasz jakieś 210zł. Dodam, że nie zależy mi na tej sprzedaży, więc jakiekolwiek negocjacje ceny nie wchodzą w grę. Dostępne płatności - mBank / BZWBK / PayPal, istnieje możliwość wystawienia aukcji Allegro :-) Na życzenie mogę udostępnić screen'y panelu klienta. Kontakt: gg 9795440 marcin(at)bajo(dot)pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2009 Do pakietu dorzucam serwer VPS gratis :-) Więcej informacji - >> LINK << Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2009 Zostały już tylko licencje IP.Board + IP.Downloads. Zainteresowanych zapraszam do oficjalnego tematu sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach