bono 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2009 Witam Przjerzałem forum juz kilka razy i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie wiec postanowiłem napisac ten temat ... Interesuje mnie głównie które firmy hostingowe zgadzaja sie na tego typu portale u siebie czy może zacząć szukać za granicą? koszt palne tak o w granicach 300 zł rocznie wiem ,że to nie wiele ale jak wszystko bedzie zgodnie z planem planowany bedzie dedykowany. Z góry dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2009 Witam Za 270zł netto rocznie według oferty mogę zaoferować: 20GB Miejsca 2500GB Transferu rocznego http://glowanet.pl/hosting.html Pozdrawiam Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2009 ja zaoferuję dużo mniej, ale w każdej chwili można zwiększyć brakujące parametry: konto www zapraszam PS. niestety taki transfer jak powyżej za taką cenę nie wchodzi w grę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2009 hostujemy wiele serwisów tego typu. Nie ma z tym problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach