Maq 73 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 Problem z zalogowaniem do phpmyadmin został usunięty, dostałem taką odpowiedź z OVH: "Bug został już poprawiony i serwer starter został już dodany do listy wyboru." @BlueMan, ale tak czy siak oferta wydaje się bardziej interesująca od tej z 1&1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linuxman 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 Maq: jest dostęp do ssh ? bo czytałem że jednak niema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 Przecież to zwykła wirualka w dodatku za darmo, więc shella nie ma co oczekiwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 No i zgodnie z regulaminem - domena "gratisowa" musi pozostać na tych NS z ovh - nie można jej delegować na inny serwer. Da radę zminić rekordy A i CNAME? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 wszystko by było fajnie gdyby nie te limity na bazy danych Nie dość że za darmo, to jeszcze źle. Da radę zminić rekordy A i CNAME? pomoc@ovh.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 Nie dość że za darmo, to jeszcze źle. Należe do osób ktore uważają że darmo= źle. Wole zapłacić i mieć to co chce i gdzie chce. Chociaz domeny utrzymuje u nich z powodu cen , to hostingu bym u nich nie wziął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 Da radę zminić rekordy A i CNAME? Przed chwilą sprawdzałem, da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 O - i to jest bardzo ważna wiadomość Na pewno domenę masz z tej promocji? //// Gdzie się zamawia tę domenę z promocji? Łączy się ona z promocja SSL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Gdzie się zamawia tę domenę z promocji? Łączy się ona z promocja SSL? Na samym początku procesu zamawiania usługi. Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Witam Czemu jak chcę zmienić geolokalizację wyskakuje mi coś takiego? Niepoprawny plan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Czemu jak chcę zmienić geolokalizację wyskakuje mi coś takiego? A dlaczego nie napisałeś do BOK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Napisałem tylko trochę przymulają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Nie idzie tego aktywować nawet... 1&1 dużo lepiej się spisało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 czyli co nie idzie tego uruchomić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Wszystko idzie zrobić. W ciągu godziny miałem domenę zarejestrowaną i aktywowaną wraz z serwerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Wybieram domene Przechodze do Weryfikacja domeny ... klikam dalej i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Odpowiedz z OVH.Pl Witam,Geolokalizacja nie jest dostępna dla oferty Starter. Informacja na stronieoraz link w panelu manager zostaną poprawione. Czyli wprowadzają klienta w błąd! bo w specyfikacji konta STARTER jest: Geolokalizacja IP Specjalnie dlatego zamówiłem serwer! Ale GÓW... to OVH.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Specjalnie dlatego zamówiłem serwer! Ale GÓW... to OVH.PL Biedactwo... Na pewno będzie im ciebie brakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Biedactwo... Na pewno będzie im ciebie brakować A to nie mają umowy, że trzeba po 2 latach wykupić usługę?W takich promocjach jest jakaś smycz z reguły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 A to nie mają umowy, że trzeba po 2 latach wykupić usługę?W takich promocjach jest jakaś smycz z reguły akurat tu nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linuxman 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 mi rejestracja domeny z tym serwerem zajela 10 minut, po 10 minutach mialem juz wszystkie dane, geolokalizacja dziala na subdomenach, a co do waszych pytan o "haczyki" niema, po 2 latach korzystasz dalej na platnym planie, albo rezygnujesz, jest przecież wyraznie napisane w regulaminie ze to jest darmowy TEST. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ymp 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Ciekawostka. W regulaminie promocji OVH stoi ze kazde konto mail dostaje 2 GB przestrzeni, w rzeczywistosci jest 25 MB. Napisalsem do supportu, odpowiedz pewnie w poniedzialek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Ciekawostka. W regulaminie promocji OVH stoi ze kazde konto mail dostaje 2 GB przestrzeni, w rzeczywistosci jest 25 MB. Napisalsem do supportu, odpowiedz pewnie w poniedzialek. A próbowałeś zwiększyć objętość konta w ustawieniach konkretnego konta? Podpowiem: ikona: "zmiana adresu email". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2010 Tak jak napisał Mruczek, pojemność konta zwiększa się ręcznie w Managerze OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchina italiana 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 ZERO ZMIAN OD KWIETNIA B.R. W POWAŻNEJ SPRAWIE Tak jak pewien kolega pisał / w kwietniu /, że "AUTORESPONDER NIE PRZYJMUJE POLSKICH ZNAKÓW" .. Tak też do tej pory NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO. Na dodatek dostałem słowo w słowo identyczną odpowiedź - **** z dodatkiem !!!! - "Prześlę ten problem do administratora " KIEDY ? za 8 lat ? Ja pytam jak najbardziej poważnie ? Bo to są kpiny... Gołym okiem widać mobbing w OVH Polska OVH chyba specjalnie przeszkadza, aby nie być tylko rejestratorem.. ciekawe do kiedy taki długoletni plan finansowy Ktoś z zarządu spółki z Francji powinien interweniować, bo tak długi brak zainteresowania problemem to istny ANTYMARKETING ! Ubolewam nad tym, bo mimo iż trzymam u nich ponad 40 domen, to w 2012 chcę mieć u nich 3 wirtualne serwery.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach