R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 (edytowany) Odezwij się do mnie na PW, ponieważ ja coś nie mogę ci wysłać wiadomościLub napisz na maila rafik9000@gmail.com Edytowano Styczeń 11, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicrositeManager 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Jesteśmy producentami rozwijanego od 2010 roku oprogramowania Microsite Manager do pozycjonowania, a dokładniej budowania i zarządzania zapleczem seo. Warto się choćby zapoznać z tym oprogramowaniem, opinii w internecie jest wiele, a także przygotowaliśmy porównanie funkcjonalności w formie tabeli (czarno na białym) z innymi podobnymi polskimi narzędziami: http://bit.ly/pozycjonowanie-porownanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Wejdźcie na forum pio. I poczytajcie opinie Obecnie najbardziej polecanym skryptem jest omniadd i najskuteczniejszym. Publiker też świetnie sobie radzi. Ale każdy odradzi Ci seoaddera Miałem przyjemność korzystać z seoaddera skuteczność strasznie marna a baza ogromna. Ostatnio testuje donprecel/donlinkage ma wszystko czego mi potrzeba ale jakoś mi nie wychodzi Być może zasłaby mam serwer dla niego. Co do donprecel to automatycznie się rejestruje w wordpressach tworzy powiedzmy kilkaset kont. na preclach i można wtedy dodawać projekty pokolei i wpisy Pełen automat. Na 4k wordpressow chyba zarejestrował mi ~320. (moja wina bo kiepska baza ) Zarejestrować, zarejestrował lecz czytać maili to już coś nie chce i zapisywać danych (login, hasło). Może to moja wina w końcu dopiero testuje Możliwe że to wina mojego hostingu bo całość na nim trochę muli i 300 kont zakładało przez noc ;p a powinno chyba trwać mniej niż pół godziny. Z chęcią zainwestowałbym w jakąś dodawarke ale windowsową jakby ktoś miał namiary na coś takiego to proszę o kontakt (ale nie xrumer) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomek_0007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 Mogę udostępnić konta w adderze za jakieś grosze. Mam któregoś addera i stoi praktycznie nieużywany. Jestem zainteresowany :D Proszę o kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach