wyjadacz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 witam interesuje mnie jakieś dobre rozwiązanie do wypozycjonowania strony, znalazłem cos takiego http://allegro.pl/item817158646_pozycjonowanie_stron_adder_6_automat.html czy to sie opłaca czy jednak zwykłe naciąganie na bajeczkę ? a moze znacie jakieś lepsze programy, metody ? dodam że narzędzia webmastera google już dawno używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 witam interesuje mnie jakieś dobre rozwiązanie do wypozycjonowania strony, znalazłem cos takiego http://allegro.pl/it..._6_automat.html czy to sie opłaca czy jednak zwykłe naciąganie na bajeczkę ? a moze znacie jakieś lepsze programy, metody ? dodam że narzędzia webmastera google już dawno używam Adder to dobre rozwiązanie, ale bardzo drogie. Jesli chcesz to użyć to do jednej strony nie warto. Wtedy wykup jeden punkt. Jak jesteś zainteresowany zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 Sam myślę nad Adderem, bo w sumie teraz te katalogi mało wartościowe są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 Mogę udostępnić konta w adderze za jakieś grosze. Mam któregoś addera i stoi praktycznie nieużywany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 Posiadam Addera 5 i muszę przyznać że jak na robota pozycjonującego całkiem nieźle sobie radzi z katalogowaniem strony www.Co prawda droga to inwestycja ale jeśli chcesz to odezwij się do mnie na PW Udostepnie ci subkonto w systemie Adder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 Daj sobie spokój, adderem to teraz możesz co najwyżej zaindeksować stronę 99,99% qlwebów itd. to obecnie śmiecie z dziesiątkami tysięcy spamów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyjadacz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2009 nie chcę subkonta, dla mnie nie jeste problem wydać te 360 PLN chodzi mi o to czy naprawde dzięki temu strona podskoczy na 1-2 strone google? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2009 nie chcę subkonta, dla mnie nie jeste problem wydać te 360 PLN chodzi mi o to czy naprawde dzięki temu strona podskoczy na 1-2 strone google? zapomnij chyba, że na frazę np: "kotlety sojowe od cioci Eli" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2009 nie chcę subkonta, dla mnie nie jeste problem wydać te 360 PLN chodzi mi o to czy naprawde dzięki temu strona podskoczy na 1-2 strone google? Napisałem Ci, co możesz zrobić tym narzedziem. Piękne teksty na stronie produktu to nie wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2009 kiedyś to było coś warte, ale dziś to jedynie do jakiś bardzo łatwych fraz jedynie, też to mam, gdzieś leży zakurzone nieużywane od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2009 albo do podlinkowania zaplecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2009 Lepiej komuś zapłacić by pozycjonował twoją stronę. Z seo jest tak, że raz potrzeba 4-7miesięcy, a raz dwóch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2009 Lub po prostu kupić punkty np. w linkme.pl. Za 300 zł można kupić 2000-3000 punktów ELITE na stałe i tyle punktów da na pewno dużo lepszy rezultat niż "to coś". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tom 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 Od godziny 2 w nocy, przez około godzinę można kupić Adder 7 w promocyjnej cenie za 249 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 Już lepiej kupić półautomat chyba niż addera ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 albo xrummera. adder7 to porażka roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 Dokładnie, jeśli pieniądze to nie problem celuj w xrummera. To jest potężne narzędzie, tylko trzeba umieć je wykorzystać. Z automatów do katalogowania polecam Publikera, duża większa skuteczność, cena podobna, poza tym odwiedź forum pio i poczytaj tam, a nie na forum o hostingu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Sory za odgrzanie ale jeśli ktoś jeszcze ma subkonto do pożyczenia za jakieś niewielkie pieniądze proszę o kontakt. +] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Adder już nic nie daje, więc sobie odpuść.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Jak sie nie umie używać to nic nie daje, a jak ma się do wykorzystania sporo PKT w swl na dopalanie wpisów w katalogach to czemu nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Tylko w dzisiejszych czasach nie ma już dobrych katalogów, wszystko zaspamował adder. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Zainwestuj w Publikera, nie będziesz żałował. A wspomnianego Addera sobie odpuść, bo tylko będziesz się denerwował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 jarcow coś więcej na ten temat link jakiś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 jarcow coś więcej na ten temat link jakiś ? http://www.google.pl/search?q=Publiker&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&client=firefox-a&rlz=1R1GGLL_pl___PL386 http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=72644 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Dzięki ViPower. To w zasadzie wszystko co istotne na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach