HDS 14 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2009 Witam, Jestem administratorem strony sex-y.pl, strona ta bazuje na autorskim skrypcie Utrzymanie serwera jest bardzo kosztowne. W związku z tym poszukuje sponsora (osoba prywatna/firma) która pokryje część kosztów utrzymania takiego portalu. W zamian zobowiązuje się na umieszczanie bolderów reklamowych. Strona jest nowa i chcę przeznaczyć 650pln na reklamę. Oczywiście reklama nie może być uciążliwa dla użytkowników. Przyjmuje tylko poważne oferty. Więcej info na pw Pozdrawiam admin sex-y.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2009 Koszt serwera vps to mniej niz 100 zl miesieczne wiec co to juz bardzo drogie ? Nie bardzo rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2009 Mu chyba o to chodzi ze na reklame przyznacza 650 zl plus ksozty serwera a wiec wychodzi ze nie bardzo ma kase na oplate Ile teraz co czego porzebujesz / placisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2009 Jak dla mnie cała ta wypowiedź kupy się nie trzyma. Poleciłbym autorowi przepisać ten temat, tylko tym razem niech najpierw przemyśli sprawę i konkretnie, po polsku wyłoży, o co mu chodzi - czy o zarobek na utrzymanie serwera, czy o zarobek w kwocie 650 złociszy, czy o coś jeszcze innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach