nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2009 Witam, szukam osoby która ma 1 kredyt na istockphoto.com. Płace 2x taką kwotę !. Zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2009 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14175324 może z tego skorzystasz jak nikogo nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2009 Nie ma go online, ja potrzebuje to do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2009 Nie ma go online, ja potrzebuje to do jutra. poszukaj potrzebnego zdjęcia w serwisie stockexpert i daj znać które wybrałeś oraz podeślij adres e-mail na jaki Ci wysłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2009 Już mam, ale dzięki za chęci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 Trochę po czasie, ale dla mnie była to cenna informacja. Zakupione prawa do zdjęcia przysługują tylko osobie która je kupiła. Nie ma możliwości przekazania tych praw na osoby trzecie, zatem jeśli nawet w twoim imieniu ktokolwiek kupi ze swojego konta fotosa, nie masz prawa korzystać z niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach