marczak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Witam, Mam do sprzedania Prawa Autorskie do mojego skryptu Panelu do Zarządzania serwerami Ventrilo. Prawa autorskie do 2 wersji: Wersja z Płatnością SMS, Wersja bez płatności SMS. Zależy mi na czasie, cena niska. Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Cena Bardzo Atrakcyjna! Info PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2009 Witam, Mam do sprzedania Prawa Autorskie do mojego skryptu Panelu do Zarządzania serwerami Ventrilo. Prawa autorskie do 2 wersji: Wersja z Płatnością SMS, Wersja bez płatności SMS. Zależy mi na czasie, cena niska. Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt. Pozdrawiam Chodzi ci pewnie o prawa majątkowe, bo prawa autorskie są niezbywalne - nie można ich sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach