krk 2 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Witam Potrzebuje osoby, która ma Paypal i zrobi mi przelew do innego usera na paypalu ja przelewam kase z mbanku Kontakt PW lub GG 4521910 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 A czemu sam nie dodasz środków przelewem bankowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Pewnie dlatego że na "dziś" nie dojdzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Już nie przesadzajmy, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby wpłata na PayPal szła dłużej niż 24h (chyba, że akurat było jakieś święto albo weekend, wtedy bank po prostu nie ma sesji). Sądzę, że na forum też szybciej nie uda się znaleźć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Już nie przesadzajmy, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby wpłata na PayPal szła dłużej niż 24h (chyba, że akurat było jakieś święto albo weekend, wtedy bank po prostu nie ma sesji). Sądzę, że na forum też szybciej nie uda się znaleźć... na PayPal zawsze ksiegują wplate po godzinie 23 Wpłacałem powiedzmy o 9 rano a po 23 miałem już kasiorke na PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2009 Usunąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach