krk 2 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2009 Witam Mam takie pytanie interesuje mnie jak ludzie sprzedają konta premium na Allegro np. za 23 nowe konto + 1000pkt http://allegro.pl/item805368246_rapidshare_30dni_przed_wplata_5_minut_nowe_1000pkt.html a oficjalnie na stronie RS jest za 6,99 euro x 4,24 = 29,6 ? a ktoś sprzedaje za 23 wie ktoś może na jakiej zasadzie to działa ?? gość ma 1000 sztuk wystawionych więc nie sądze żeby to były konta z punktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2009 Od dystrybutorów. Mam takiego co codziennie może dać 60 sztuk po 21 zł. Oni najczęściej są adminami warezów i mają to z pkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2009 Od dystrybutorów. Mam takiego co codziennie może dać 60 sztuk po 21 zł. Oni najczęściej są adminami warezów i mają to z pkt. O ile się nie mylę konto z pkt. jest bez 1000 pkt Wygenerowane konta z punktów można znaleźć od 15 złotych -własnie na tego typu forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2009 Jeżeli ktoś wie jak są tworzone te wszystkie konta to prosiłbym o kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach