Gość arek_inc Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2009 Witam, Mam do odstąpienia dedyka z tzw. starej oferty OVH (gdzie kimsufi nie było jeszcze osobą budżetówką), czyli bez limitu transferu i z normalnym supportem. Celeron 1,2 GHz RAM 1 GB Dysk 250 GB Backup FTP 250 GB Dodatkowy dysk USB 500 GB Abonament miesięczny 79,90 zł + VAT Serwer jest ważny do 7 grudnia. Na oferty czekam do 20 listopada, gdy wybiorę najlepszą, dokonujemy wszelkich formalności (tzn. proszę kupującego o przesłanie tzw. cesji serwera, którą później wysyłam do OVH). Możliwość wystawienia FV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2009 jaka cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arek_inc Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2009 Czytamy... Na oferty czekam do 20 listopada, gdy wybiorę najlepszą (...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Odezwij się na e-mail lub Gadu-Gadu, albo chociażby na PW. Byłbym zainteresowany, ale nie lubię licytacji. Podajesz cenę i jeżeli mi pasuję - biorę, jeżeli nie dopiero wtedy się licytuje. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arek_inc Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2009 Oferta jest wciąż aktualna, zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2009 To wkońcu aktualna czy nie, bo zmieniasz zdanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach