Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 na tym forum otrzyma porady od inzynierow ATM, Cisco System Polska lub TP .. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 TP nie ma inżynierów od sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 TP nie ma inżynierów od sieci Jak nie wiesz o co chodzi, to nie pisz bzdur, ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 Witam. Oficjalnie oświadczam iż błąd został już naprawiony. Błąd wynikał z błędu OS switch'a a nie z winy administratora. Pozdrawiam D.M Administrator tak powiedział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 TP nie ma inżynierów od sieci To oświeć mnie proszę, w takim razie "posiada" pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 Jak nie wiesz o co chodzi, to nie pisz bzdur, ok ? Odezwał się Pan głowa. Który krzaka przez rok prowadził, który przez rok pisał bzdury i się ukrywał, a kiedy mamusia założyła firmę to sie zrobił wielki BOSS (bez urazy BOSS ). O ile mi wiadomo, to Telekomunikacja Polska zleca wszystko co związane z siecią zewnętrznej firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 Odezwał się Pan głowa. Który krzaka przez rok prowadził, który przez rok pisał bzdury i się ukrywał, a kiedy mamusia założyła firmę to sie zrobił wielki BOSS (bez urazy BOSS ). O ile mi wiadomo, to Telekomunikacja Polska zleca wszystko co związane z siecią zewnętrznej firmie No to źle Ci wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach