Bishop 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 Cześć Zainstalowałem PHP postępując zgodnie z poniższym artykułem, prezentacją PREZENTACJA Niestety ... przy próbie załadowania index.php z innego komputera, wyskakuje mi strona: Natomiast przy próbie uruchomienia strony z serwera mam błąd: Proszę o pomoc co może byćprzyczyną problemu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 Dopisz index.php na końcu adresu i zobacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 Wszystko masz opisane na stronie błędu (drugi zrzut). Zastosuj się do punktu "Things you can try:", a dokładniej "Enable directory browsing...". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 Ok już śmiga ... jednak spróbowałem odnieść się do instalacji FastCGI i zadziałało Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach