bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 mam problem z serwerem przejawia się to oczekiwaniem na zaladowanie się strony kilka sekund a nastepnie wyrzuceniem białej strony czasem bywa tak ze nie zaladują się skrypty ajax lub nawet obrazki chociaz sciezka do obrazka jest poprawna obrazek potrafi sie niewyswietlić należy wtedy kliknac prawym w mozilli i wybrac opcje pokaz obrazek nie dzieje sie to tylko w szczycie ale także lubi takie cos wyskoczyc pozaszczytem w nocy itp. jest to serwer z ovh pod forum vbulletin 7 mln PV czy jest ktos kto dałby rade to naprawić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 serwer dedykowany czy ich shared? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 Dedyk. Ja obstawiam na brak optymalizacji Jakieś eaccelerator, apc? Jaka maszyna? Wykresy CPU? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 to ze slaba optymalizacja to wiadome tylko jak zoptymalizowac jakie mility powiekszyc zeby to dzialalo w miare sensownie to jest i7-2T czy jest ktos w stanie podjac sie konfiguracji ? dodam jeszcze ze nie mam acceleratora i nie zainstalowalem zadnego mrtg mam tam direct admina przeniesienie forum na nyigx odpada bo mam tam modrewrite on www.4clubbers.pl/phpinfo.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach