Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam, chciałbym zakupić serwer vps pod samp i Ventrilo lub TS (mi to obojętne). Chwilowo fundusz to max 60 zł macie jakieś propozycję?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 popatrz na ten temat > http://www.webhostingtalk.pl/topic/21074-poszukiwany-vps/ troszku podobny xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 No tak faktycznie tylko , że tamten pan ma fundusze mniejsze a ja potrzebuję coś lepszego (transferowo raczej) bo serwer samp ma mieć tak 80-100 slotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 EasyVPS z naszej oferty powinien zaspokoić Twoje zapotrzebowanie, idealnie też mieści się w budżecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 100 gb transferu starczy na moje zapotrzebowanie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Zapraszam do zapoznania się z ofertą BudgetVPS.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Czyli ten Unmetered 1 ?? rozumiem a nie będzie lagować ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 Zapraszam do zapoznania się z ofertą BudgetVPS.pl A można stawiać serwery gier na tych vpsach ? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 A można stawiać serwery gier na tych vpsach ? ;> Tak ale tylko z oferty : Unmetered 1 Unmetered 2 Unmetered 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach