robson123 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam Potrzebuje jak najtaniej konto wirtualna pod stronę koła TPD o następujących parametrach: (z możliwością zwiększenia miejsca i transferu): powierzchnia: 4GB Transfer: 40GB/m-c PHP w wersji nie wyższej od 5.2.10 (ze względu na wykorzystanie Joomla! 1.5.14) działające z tym samym użytkownikiem co FTP (brak kłopotów z właścicielem pliku po wgraniu przez php, pliki zapisywane przy chmod 644 foldery 755), MySQL 5 Panel: DA E-mail:2 safe_mode = off możliwość dostosowania ustawień php dla każdej strony (display_errors, register_globals) Abonament na 12 miesięcy brutto mod_rewrite i wszystko co potrzebne do tworzenia strony Konto w polskiej firmie Na stronie znajdzie się duża statyczna galeria zdjęć oraz o ile nie będzie stanowić to dla firmy problemu kilka prezentacji wykonanych w programie Microsoft Office PowerPoint do pobrania. Oferty proszę składać w tym temacie lub na PW. Pozdrawiam członek koła Robert Pawłowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 PHP w wersji nie wyższej od 5.2.10 (ze względu na wykorzystanie Joomla! 1.5.14) działające z tym samym użytkownikiem co FTP (brak kłopotów z właścicielem pliku po wgraniu przez php, pliki zapisywane przy chmod 644 foldery 755), Joomla znakomicie działa z PHP 5.2.11 co można zobaczyć na mojej stronie. Panel: DA To konieczne? wszystko co potrzebne do tworzenia strony Czyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 PHP w wersji nie wyższej od 5.2.10 (ze względu na wykorzystanie Joomla! 1.5.14) działające z tym samym użytkownikiem co FTP (brak kłopotów z właścicielem pliku po wgraniu przez php, pliki zapisywane przy chmod 644 foldery 755), Wersja PHP nie ma tu znaczenia, chodzi Ci o suPHP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Wersja PHP nie ma tu znaczenia, chodzi Ci o suPHP Nie musi być suPHP cgi/fastcgi/suphp/lsphp i zadziała przy chmodach podanych przez autora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Podaj budżet jeszcze. Wstępnie zapraszam do zapoznania się z ofertą Hekko.pl. Wprawdzie nie ma tam konkretnie pakietu takiego jak potrzebujesz ale ewentualnie możemy coś ułożyć. Wszystkie podane opcje są dostępne, włącznie z niedawno wprowadzoną edycją wybranych zmiennych php.ini dla każdej domeny oraz subdomeny z osobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam @robson123 to mój znajomy, będę mu pomagał od strony technicznej w prowadzeniu strony więc odpowiem na pytania @N3T5kY: 1. Powiem inaczej php w cwersji mniejszej od 5.3. 2. Rozwiązanie preferowane. 3. Głównie chodzi o mod_rewrite. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Więc jeśli tak to zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: Pakiet Light w zupełności wystarczy 6GB miejsca, 70GB transferu/mc 95zł/rok Jeśli jest taka potrzeba - proszę się skontaktować w celu ustalenia indywidualnego pakietu. Pozdrawiam Adam Głowiński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson123 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam @hekko budżet około 150zł netto/rok Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Głowa czy oni niewyraźnie zaznaczyli, że chcą DA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam @Malas w odpowiedzi na post @N3T5kY napisalem, że jest to ozwiązanie preferowane co nie wyklucza innego panelu. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Ja rozumiem ale w pierwszym poście ja widzę DA a on i tak ze swoją ofertą się pcha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Pchają się, to ludzie w autobusie. Wojsmol (na moje pytanie) odpowiedział, iż jest to rozwiązanie preferowane, co nie oznacza konieczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Pchają się, to ludzie w autobusie. \ I Ty ze swoją ofertą w co drugim wątku. ot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam @N3T5kY podaj o ile posiadasz link do statystyk uptime serwera i aktualnych opinii o firmie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 I Ty ze swoją ofertą w co drugim wątku. Regulamin tego zabrania? @Wojsmol http://timetouptime.com/stats.php?host=http://glowanet.pl http://host-tracker.com/web-site-monitoring-statistics/3394993/lvuc/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ownede 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Ja rozumiem ale w pierwszym poście ja widzę DA a on i tak ze swoją ofertą się pcha. Chyba ma do tego prawo, jak koleś chce rady. A wbrew tej całej akcji anty-głowa, hosting u niego daje radę, ba, spisuje się lepiej niż linuxpl.com i ich support. Ogarnij się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Chyba ma do tego prawo, jak koleś chce rady. A wbrew tej całej akcji anty-głowa, hosting u niego daje radę, ba, spisuje się lepiej niż linuxpl.com i ich support. Ogarnij się. Człowieku czy ja mówię, że nie nie daje rady czy coś podobnego?A to jest jakaś akcja anty-głowa?Nie miałem i nie zamierzam mieć konta w żadnej z wymienionych przez Ciebie firm, więc raczej Ty się ogarnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam @N3T5kY wyjaśnij przyczynę tak niskiego uptime w październiku według timetouptime.com Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 11.10, pad serwera www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam @up ile trwał ten pad, że aż tak obniżył uptime? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam @up ile trwał ten pad, że aż tak obniżył uptime? Pozdrawiam Masz niżej na stronie logi z error'ami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Regulamin tego zabrania? @Wojsmol http://timetouptime....p://glowanet.pl http://host-tracker....s/3394993/lvuc/ Zapomniałeś o opiniach o firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Witam @Adrian Szczepanik w error'ach widocznych na timetouptime.com nie ma żadnych z datą 11.10, którą podał @N3T5kY. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Zapomniałeś o opiniach o firmie Zapomniałeś że jestem twoim klientem. @ Wojsmol Mógł trwać 6h-8h z przerwami które zafundowało nam DC (zasilanie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Zapomniałeś że jestem twoim klientem. Jesteś moim klientem, fakt. Ale co ma to do tego? Czy ja na Ciebie jakoś najeżdżam? Nie rozumiem o co Ci chodzi. Jestem jak najbardziej obiektywny. Pamiętaj że na tym forum występuję (staram się) jako osoba całkiem prywatna bez identyfikowania się z moją firmą. Nie spamuję, nie wrzucam ofert do każdego tematu ani nic z tym stylu. Jestem tu bo interesuje mnie społeczność hostingowa. Więc proszę nie mów mi, że jakoś na Ciebie naskakuję gdyż jest to bzdura. Jestem postronny, dla każdego, nie ważne czy mój klient czy nie. Mój biznes się ma na tyle dobrze że nie muszę spamować co w drugim temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach