Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 Czy na Waszych witrynach zmieniło się coś odnośnie pagerank? Ja dzisiaj sprawdzałem rano i miałem na blogu 3, teraz mam 2. Na innych swoich stronach również zauważyłem zmiany (głównie spadek). Miał miejsce update, czy mi się tylko wydaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 Dobre ^^^ Miałem 2, mam 3 ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 Był update, też poszliśmy w górę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 Miałem 7 spadło na 2 .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 o proszę, z 0 na 3 mi wskoczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 U mnie z nikąd praktycznie zrobiło się PR2 na jednej z domen. Najśmieszniejsze, że nawet już nie istnieje na tej domenie żadna strona (kiedyś coś tam montowałem, ale szybko zdechło), jest tylko link do poddomeny z PR0. G tak często zmienia zasady liczenia PR, że już przestałem temat śledzić i rozumieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 Ja mam nadal 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Nie ma się czym podniecać Tak na serio to zazwyczaj przy update PR zmieniają trochę algorytm. Od jakiś 2 tygodni google ma lekko czkawkę więc może to tylko ten update PR. Na WHT to samo, było 4, jest 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 U mnie też był update, z 0 na 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Z 0 na 2 oraz z 0 na 3 u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 2x 0 na 3 1 na 2 4 na 5 czyli calkiem udany update Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2009 Niewielki przyrost miałem 0 na 2 dla http://blogorange.eu/ Reszta stronek bez zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach