rpk 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Tak jak w temacie Poszukuje czegoś w Polsce do 500zl Interesuje mnie coś 4 rdzeniowego minumum 4gb ramu No i transfer napewno ok 2tb Przeglądałem oferte livenetu,ale jakie są wasze opinie ? kiedyś były częste pady jak jest teraz ? A może coś innego w tej cenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 http://serwerydedykowane.pl/koszyk.php?item=2000&al=s4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Kompletnie o nich zapomniałem bardzo fajna oferta z tym i7 tylko muszę ponegocjować cene instalacyjną Czekam na dalsze oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 W Polsce raczej ciężko o coś tańszego. Jest jeszcze livenet.pl... Może efuturo.pl ? Ja mam też w ofercie serwery jednak transfer 1TB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2009 Efuturo,nie wole SH. No niestety potrzebuje okolo 2 TB minimum 1,5 Dodam że nie będzie tam żadnych torrentow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2009 www+serwer tibia+cs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach