www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Kupię $10 na paypal. Płacę z mBanku lub złotówkami z paypal na paypal. Tylko sprawdzone osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 lub złotówkami z paypal na paypal. Tylko sprawdzone osoby. jak masz złotówki na PayPal to czemu nie przewalutujesz na $ ? 5 sekund, robisz konwert i masz dolce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Szczerze przyznam, że nie widziałem, że tak można. W takim razie tak zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Witaj Dzieki za zainteresowanie. Na chwile obecnanie posiadam zadnych pieniazkow na PayPalu. Jak cus to odpisalem na PW Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Dziękuję, temat nieaktualny. Wykonałem konwersję, dzięki kriss83 za podpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Przy niewielkich kwotach konwersja wewnętrzna w PayPal ma najwięcej sensu. Przy dużych kwotach może być mniej opłacalna (kurs wg. PayPal może się różnić od kursu w lokalnych bankach/kantorach). Ale dla $10 różnica może być na poziomie maks. kilkunastu/kilkudziesięciu groszy, więc nie warto nawet sobie tym głowy zaprzątać, sam wymieniam co miesiąc kilkaset zł na dolary i funty (i na odwrót) i po przeliczeniu wychodzi mi, że wymieniając waluty w kantorze zaoszczędziłbym miesięcznie jakieś 4 złocisze, co równa się kosztowi 8 przelewów - czyli w sumie wychodzi mi na to samo, a szybciej i bez komplikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach