shoock12 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2009 Mam takie pytanie, czy LxAdmin jest darmowy? Bo ze strony LxLabs można go pobrać i zainstalować bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 27, 2009 Chyba po wykryciu dziur, i samobójstwie autora stał się darmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shoock12 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2009 Chyba po wykryciu dziur, i samobójstwie autora stał się darmowy. Chyba masz rację, bo http://forum.lxcenter.org/index.php?t=msg&goto=68091& chyba z tego też to wynika, chociaż nie znam dobrze angielskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shoock12 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2009 Zauważyłem, że na ich stronie "lxcenter.org" pisze: "License Server Information To add a Client license, visit http://lxlabs.com/register/ to create a client account. You do not have to pay for the License. Just add as many Servers as you need. The License server will be obsoleted in time." A jak się tam zarejestrowałem i chciałem się zalogować to pisało: " Consortium message: Please cancel your paypal payments for HyperVM/Kloxo/LxAdmin Licenses. For new users, just create a account and set your Licenses. No invoices are generated at all for new and existing clients. This system will be obsoleted when HyperVM and Kloxo are released as Opensource. " Czy to znaczy, że LxAdmin jest darmowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Tak, LxAdmin/Kloxo JEST darmowy. I niedługo będzie wypuszczony jako Open Source, czyli całkowicie otwarte, wolne oprogramowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Czyli jest szansa że ludzie go ulepszą, dodadzą jakieś funkcje, będzie wprowadzona może wielojęzyczność itd itd ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Czyli śmierć nie poszła na darmo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Po***ało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Czyli jest szansa że ludzie go ulepszą, dodadzą jakieś funkcje, będzie wprowadzona może wielojęzyczność itd itd ... Obecna popularność tego oprogramowania pozwala mieć nadzieję, że w momencie, kiedy soft "otworzy" się, nie zabraknie ludzi z talentem, którzy go jeszcze ulepszą. Baza, i to nie najgorsza, już jest. Mnie najbardziej cieszy nie tyle plan "otwarcia" Kloxo/LxAdmin, ale HyperVM - może stać się on naprawdę ciekawym oprogramowaniem, które będzie spokojnie konkurować z drogimi rozwiązaniami konkurencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach