Boniek 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Witam. Otóż po zmianie oferty na kimsufi, musiałem znaleźć inną firmę, która ma w miarę dobre serwery w niższej cenie. Trafiłem na Hetzner.de i Livenet.pl . Zadecydowałem jednak ,że w Niemczech mimo gorszego kontaktu śmiem twierdzić maszyna będzie bardziej stabilna.Czytywałem opinie ludzi ,którzy narzekali na livenet ,więc zadecydowałem wybrać Hetzner. Nasuwa się pytania jak jest z płatnością. Podejrzewam ,że będzie to trzeba zapłacić kartą. Mam rację? No i pytanie nr. 2: Gdzie dostanę serwer (minimum 2 GB Ram) w miarę stabilny na Polskim łączu dla mniejszych pingów niż te które mamy do Hetzner'a. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 sprecyzuj jaką cenę możesz wydać na serwer w polsce, bo inny koszt jest np w ATMie, a inny w GTSie, livenecie czy szarej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boniek 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Pan z Livenet oferował mi serwer za 250 zł i w tej cenie +/- 50 zł będzie mnie interesowało to. Jest to możliwe do spełnienia w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 będzie ale podaj ile transferu cie interesuje m/c. Bo jeżeli 100GB to nawet taniej się da ale jeżeli 1000GB to już z tym będzie bardzo ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boniek 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Transferu powinno mi wystarczyć jakieś 200 GB. I wolę raczej opłatę instalacyjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 https://www.ionic.pl/klient/cart.php?gid=6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boniek 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Ten z ionic.pl N8 nie ma opłaty instalacyjnej? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 najlepiej będzie jak napiszesz do boku: https://www.ionic.pl/klient/submitticket.php?step=2&deptid=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Ten z ionic.pl N8 nie ma opłaty instalacyjnej? Pozdrawiam. n8 zaplątał się przez przypadek ze starej oferty hetzner, na chwilę obecną oferujemy tylko serwery w Polsce - możemy indywidualnie dograć pakiet w razie czego zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boniek 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Sprawa wygląda tak, że na razie zdecyduję się na serwer Hetznera.Serwer który chcę wykupić. No i jeszcze pytanie się nasuwa jaka byłaby tego cena gdy ktoś by pośredniczył między mną a Hetzner'em. Oferty proszę na priv. Pozdrawiam i dziękuję wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Jak pisalem do BOKu livenet to dostalem maila z odpowiedzia, ze mimo transferu na www oni na to nie patrza, wiec teoretycznie jesli chodzi o lacze masz bez ograniczen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drunk_dj 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Czy za VPS-a w Hetzner można płacić ekartą z mbanku? Czy ktoś z Was próbował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Jeśli mają możliwość płątności kartą Visa to czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drunk_dj 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 A czy płaciłeś u nich używając ekarty? Albo znasz kogoś kto płacił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 U nich nie płaciłem, bo nie mam tam serwera Ale z płatnościami za pomocą karty mbanku nie ma najmniejszych problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drunk_dj 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Dzięki za info. Ale pytanie pozostaje wciąż aktualne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach