Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Proszę o kontakt pw osoby, które posiadają szybkie łącze(najważniejszy upload) oraz kanał Eurosport 2. Mam pewną propozycję. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 512 starczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Niestety nie. 1,5 wzwyż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Niestety nie. 1,5 wzwyż. Ja mam 8Gb/s ale eurosport nie wiem czy ten co akurat potrzebujesz, wersja angielska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 PW poszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 9zł na miesiąc i jest takie coś jak eurosportplayer. Wszystkie kanały eurosportu przez internet. Jakość bardzo dobra, język polski, do wyboru jeszcze kilka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Z możliwością udostępniania dużej ilości osób?Raczej nie z tego co widzę, więc zdecydowanie odpada. Chodzi mi o streaming jeśli ktoś się nie domyślił. Nadal aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Na prawdę nikt się nie znajdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Zapewne nikt nie chce pójść siedzieć za nielegalne udostępnianie kanałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem a w internecie pełno takiego czegoś. W razie co zapraszam na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach