rpk 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Tak jak w temacie potrzebuje zmienić id dysku slyszalem o programie volumeserial number tylko z jakiego na jaki ID mam zmienić zeby czegos nie zepsuc ? Co myslicie na temat programu Hard Disk Serial Number Changer ? On sam automatycznie nam zmienia id dysku z tego co wyczytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Tak jak w temacie potrzebuje zmienić id dysku slyszalem o programie volumeserial number tylko z jakiego na jaki ID mam zmienić zeby czegos nie zepsuc ? Co myslicie na temat programu Hard Disk Serial Number Changer ? On sam automatycznie nam zmienia id dysku z tego co wyczytałem Zrobile,mozna zamknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Można wiedzieć po co przeprowadza się taką operację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 @crazyluki strzelam, że żeby ominąć jakieś zabezpieczenia, złamać licencję, etc. ale nie wiem po co to autorowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 pewnie kolega ma bana na esl i robi fake account Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach