Cracked 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Witam! Poszukuję jak najlepszego polskiego Panelu. Poczytałem trochę o ispCP i coś mi się ten panel nie widzi. Ma być szybki, sprawny i jak najbardziej bezpieczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 jak najbardziej bezpieczny. Z darmowych /bin/bash Do jakich to ma być zastosowań? Może jesteś zainteresowany DA Lifetime za 150zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 a ispconfig? był wałkowany w innym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Witam! Poszukuję jak najlepszego polskiego Panelu. Poczytałem trochę o ispCP i coś mi się ten panel nie widzi. Ma być szybki, sprawny i jak najbardziej bezpieczny. a konkretnie to co ci w nim nie odpowiada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Czytałem o problemach z subdomenami, zliczaniem transferu itd. Oczywiście problem transferu mnie nie dotyczy, bo ma to być panel tylko dla mnie czyt. jednego użytkownika i kilku domen i subdomen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Ciekawych rzeczy wymagasz za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Chyba w danej grupie (darmowych) są bezpieczniejsze, mniej bezpieczne, wolne, szybsze. A jeżeli Ty łączysz darmowe panele z płatnymi to co mi do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Grupę darmowych można policzyć na palcach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Chyba nic konkretniejszego za free nie znajdziesz niż ispCP, jeśli nawet tzw złotówki nie chcesz dokładać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 No więc mam ispCP Omega więc moje pytanie brzmi, jak tam dodać subdomene? Aktywny Serwer Strona www Subdomena Yes 91.210.****adres.pl cos.adres.pl No i nie działa. Wpisuje cos.adres.pl i nic nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 może podaj to ip i nazwe domeny. bo ciężko wywróżyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach