Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Witam poszukuję serwera Vps najlepiej do 60 zł na serwerze będzie działał serwer samp z czego się dowiedziałem to potrzebne będzie minimum 200GB transferu ponieważ przewidujemy 100 osób na dobry początek serwer vps może być także za granicą Niemcy , Francja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzyb3k 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Będzie to serwer RP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 DamianMiodek Zrozumiałem o co chodzi i mam nadzieję że ktoś pomoże dobrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzyb3k 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Ja zaś zapytałem autora tematu, czy będzie to serwer SA-MP RP - Role Play (taki tryb) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Więc odpowiedź na twoje pytanie jest prosta: tak na początku jest planowany RP a później mam nadzieję , że coś więcej Panie DamianMiodek źle zrozumiałem tą wypowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach