Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Wiem, że się tego nie spodziewacie, ale totalnie mnie to rozbroiło http://euro2008.blox.pl/2007/11/Najwspanialszy-tata-na-swiecie.html Za wykop.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 A co w tym rozbrajającego ? Bo chyba nie zrozumiałem żartu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 A co w tym rozbrajającego ? Bo chyba nie zrozumiałem żartu ... To dorośnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Wkleiłem tutaj link zdecydowanie nie w kategorii żartu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Bardzo poruszająca historia. Dziękuję Bartku za linka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Historia porusza, nawet po raz piętnasty. Wykop okazał się po raz kolejny całkiem zdolnym archeologiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Stare czy nie, ja jestem w szoku. Coś pięknego. Patrzę też na to jako osoba uprawiająca sport całe życie i powiem Wam, że chciałbym być w stanie ukończyć triatlon. Jestem pełen podziwu dla tego gościa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 No chyba ze to jest podziw i szacun dla gościa a nie nabijanie się z niego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Czekam jeszcze na newsy typu pudelek.pl... brawo, Bartosz.. to forum naprawdę zaczyna "odżywać".. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Czekam jeszcze na newsy typu pudelek.pl... brawo, Bartosz.. to forum naprawdę zaczyna "odżywać".. To nie ma na celu pobudzanie forum tylko pokazanie ciekawej treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Jak można porównywać w ogóle "newsy" z pudelka do takich publikacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach