takun 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Witam:) Jestem zainteresowany hostingiem z lokalizacją w Polsce. W Google znalazłem ciekawą (tanią) ofertę firmy http://www.nets.pl/ . Niestety na forum nie znalazłem żadnej opinii dotyczącej tej firmy i ich usług. Tak więc prosiłbym was o jakieś opinie, czy warto itd EDIT : Czy moderator mógłby poprawić w tytule nets.pl zamiast nest.pl - literówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takun 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Nie wypowie się nikt? Nie wiem czy brać bo właśnie nigdzie nie widziałem opinii. tak jakby firma była nieznana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Może to ci pomoże: http://hostranking.pl/hosting/NETS/ Jednakże pamiętaj, że takie opinie nie muszą być miarodajne. Najlepiej weź okres testowy i sam przetestuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Zaraz zaraz !!! Logo jak i nazwa przypomina sklep z akcesoriami komputerowymi. Był kiedyś sklep o nazwie Net Service (na tej stronie logo identyk) który był zlokalizowany w Gdańskim Geant i na Starowiejskiej w Gdyni (siedziba). Właścicielka nabrała towaru za 70 000 PLN i znikła. Potem Sklep reaktywowali chyba byli pracownicy i zmienili nazwę na NetS.... Nie podoba mi się to ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Zaraz zaraz !!! Logo jak i nazwa przypomina sklep z akcesoriami komputerowymi. Był kiedyś sklep o nazwie Net Service (na tej stronie logo identyk) który był zlokalizowany w Gdańskim Geant i na Starowiejskiej w Gdyni (siedziba). Właścicielka nabrała towaru za 70 000 PLN i znikła. Potem Sklep reaktywowali chyba byli pracownicy i zmienili nazwę na NetS.... Nie podoba mi się to ... Tą firmę to chyba pamiętam, miałem kiedyś niezłe zabawy z nimi. Jeżeli to ta sama firma co mieściła się na Starowiejskiej i w byłym Tesco w Chylonii. Nie wiem jednak nic na temat oszustw, w moim przypadku sprzedawca skłamał mi w przypadku danych technicznych jakiegoś produktu. Potem nie mogłem tego zwrócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Logo i adresy wyglądają identycznie ... Jaja to ludzie mieli bo sporo narodu oddało sprzęt do naprawy/ gwarancji i musieli w asyście policjantów odbierać swoją własność. Były z tego niezłe jaja ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takun 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Tyle że firma istnieje podobno od 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Tyle że firma istnieje podobno od 10 lat Zgadza się: http://whois.domaintools.com/nets.pl company: eBOSS GROUP - NetService.pl , eBOSS.pl , NETs.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Śmierdzi mi jakimiś kombinacjami i nic na to nie poradze ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciube 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2009 Małe sprostowanie. Dawny Net Service z siedzibą na Starowiejskiej w gdyni w 2005 roku ogłosił bankructwo. ( z tąd opinie Klinetów, że zostali oszukani ). Firmę tą, przejeła firma POLMED w której prezesem jest ten sam właściciel co eBOSS Group. Przejeli markę, domeny i klientów. Sklepy zostawili. W miejscach gdzie miał sklepy dawny Net Service, otwarte zostały nowe sklepy komputerowe przez różne firmy w tym NET-S i DEMO itd. Można znaleźć wiele opisów o dawnym Net Service w internecie i o tym kto ich przejął i co się potem z jego mieniem stało po ogłoszeniu bankructwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaster 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2010 Witam i nie polecam tej firmy! Awaria za awarią nie pamiętam doby bez jednej przerwy brak kontaktu z administratorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach