Maxon 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Witam Nie posiadam już swoich serwisów, dlatego na sprzedaż mam swoje konto w adsense z uzbieraną kwotą ponad 25 Euro. Z konta były już robione wypłaty. Cena niska, do uzgodnienia. Zależy mi również na czasie. Kontakt na PW, email: m.wiecek@o2.pl lub gg 10625812. Dziękuje i Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Takie coś jest chyba nielegalne. Konto AdSense jest przypisane personalnie do osoby. I chyba nie można zmienić włąściciela konta, o ile nr konta bankowego można w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Można zmienic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Lol, a dlaczego nie wypłacisz sobie tych 25 Euro? A Blueman ma rację: Zgodnie z zasadami programu AdSense nie można przekazywać ani sprzedawać kont AdSense. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Bo wypłata jest od 70E lub 100$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 To widzę, że jesteś ogarnięty Jak kończysz umowę z adsense, to przelewają Ci wszystko, co zostało na koncie (nawet jak nie masz 70€). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Witam Może pomożesz mi jak mam to wypłacic? Z góry dziękuje za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Manual: http://adsense.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=9914 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach