DJKRSS 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Witam! Szukam serwera VPS pod stronę: Baza danych: 15mb skompresowana w formacie .gz UU: ~3500/24h Wyświetlenia: ~20 000/24h Potrzebny transfer: 150gb+/mc Szukam doświadczonej firmy. Budżet to około 80zł/m-c. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą serwerów VPS. Proponuję pakiet MediumVPS - mieści się idealnie w budżecie. Parametry wspólne wszystkich pakietów: Lokalizacja: Polska, Gdańsk Zwielokrotnione łącza dostępowe do sieci internet Średni ping 9ms Gwarancja czasu działania 99,9% w skali roku Maksymalny czas reakcji w przypadku awarii: 15 minut Priority support i dedykowani konsultanci Wirtualizacja: OpenVZ Administracja: HyperVM Dostęp root Możliwość instalowania własnego oprogramowania Zmiana RevDNS Restart Reinstalacja Duży wybór systemów Platforma IBM 12 dyskowa macierz RAID10 na dyskach SAS 15K RPM Backup danych co 24 godziny Redundantne zasilanie Serwer utrzymujący serwery VPS to bardzo bogato wyposażona maszynka, jest to markowy IBM/Lenovo z 2 procesorami Intel QuadCore 2,5GHz (8 rdzeni), 32GB RAM oraz wydajną macierzą dyskową RAID10 z 12 dysków SAS 15K RPM. Serwer stoi w najlepszej lokalizacji do tego przeznaczonej, czyli w Gdańsku w serwerowni firmy NEPHAX. Redundantne zasilanie serwera oraz zwielokrotnione łącza minimalizują wszelkie awarie dzięki czemu gwarantowany uptime to 99,9%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DJKRSS 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Procesor ? Ram ? Mówiąc szczerze nie mam doświadczenia jeśli chodzi o vpsy. Na serwerze mam Joomle, Wordpressa i phpBB3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waz 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Mówiąc szczerze nie mam doświadczenia jeśli chodzi o vpsy. Na serwerze mam Joomle, Wordpressa i phpBB3. Jak nie masz doświadczenia z vps to raczej poszukaj Managed VPS, będziesz miał z głowy administracje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach