RooSik 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Witam! Szukam osoby która pomoże mi przy VPS z hitme.net.pl . jak coś piszcie tu lub gg 4321775 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Może jaśniej jaka to pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RooSik 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 niedostałem nawet jak się zalogowac loginu ani nic . a kupiłem i niewiem co teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 poczekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RooSik 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 poczekaj. zapłaciłem pisze że włączony a nawet niewiem gdzie co i jak .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 poczekaj. zapłaciłem pisze że włączony a nawet niewiem gdzie co i jak .. Może wystarczy choćby podstawowa wiedza, żeby wiedzieć "gdzie co i jak" ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RooSik 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 może. Zapłaciłem i myślałem, że to jak hosting. przez ftp a tu nawet niewiem co i jak ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 no niestety.. vpsa trzeba samemu skonfigurować.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waz 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 może. Zapłaciłem i myślałem, że to jak hosting. przez ftp a tu nawet niewiem co i jak ;p Kupiłeś i sam nie wiesz co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Kolejny już przypadek użyszkodnika, który wziął VPSa, bo gdzieś czytał/słyszał, że to lepsze od hostingu współdzielonego, ale nie zainteresował się głębiej tematem. RooSik: jak się nie znasz przynajmniej w podstawowym stopniu na administracji serwerem, to albo zostań przy współdzielonym hostingu, albo wykup VPSa "managed", czyli z opcją zarządzania przez administratora z firmy, w której VPSa wykupujesz. Tyle, że taka zabawa kosztuje od cholery, a czasem i więcej... Jak chcesz mieć tanio, to niestety musisz się podstaw nauczyć (albo wykupić licencję np. na DirectAdmin lub cPanel i jechać na standardowych pakietach). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 (...) albo wykupić licencję np. na DirectAdmin lub cPanel i jechać na standardowych pakietach. To nie jest dobra rada, bo jak kolega wykupi DA to zaraz napisze, że myślał, że wszystko samo automagicznie zacznie działać a tutaj znowu zonk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Zapłaciłem i myślałem, że to jak hosting. przez ftp a tu nawet niewiem co i jak ;p Pomoocy. Kupiłem sobie Solarisa, bo myślałem, że to będzie mnie wozić tak, jak MPK... a tu stoi sobie blaszak przed domem i za nic jak do niego podejde, to nie chce mi otworzyć drzwi i zawieźć mnie na uczelnie... co mam w tym przypadku z nim zrobić, żeby mnie zawiózł? Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać... A na serio - to jeśli nie wiesz, co kupiłeś, to niestety. Albo sam się z tego dokształcisz i będziesz o to dbał (dla ciebie najgorsze), albo zlecisz komuś jego konfigurację (na tym forum znajdziesz tuzin ludzi, którzy gotowi są zrobić to za mniej, lub bardziej drobną opłatą, albo po prostu kupisz sobie VPS Managed/Hosting dedykowany, a wtedy to masz już (prawie) wszystko wliczone w cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomii 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 jak nie dostałeś adresu ip i hasła do vps to skontaktuj się z firmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach