hosthebest 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Był bym wdzięczny za dopisanie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Ja również z chęcią się dopiszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilek 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 No to i ja się dopiszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PMan 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Zgłaszam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2009 Zgłaszam się Proszę o dopisanie mnie do listy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4r73k 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Również piszę się na te konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayestik1 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Właśnie takiego serwera potrzebuję. Byłbym wdzięczny za uwzględnienie mnie w losowaniu. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Chętnie wezmę udział w losowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MattePRL 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 To i ja z chęcią się dopiszę ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysto123 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Również się zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Tak trochę w ostatniej chwili, ale może i mi się trafi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSwift.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2009 Witam! Zgodnie z zapowiedzią o godzinie 20.00 kończymy konkurs. Z uwagi na pewne niejasności związane z organizowaniem konkursów postanowiliśmy przyznać każdej osobie, która wyraziła chęć uczestnictwa w konkursie możliwość korzystania z konta x1 przez okres 6 miesięcy! W ten sposób wszyscy użytkownicy okazali się zwycięzcami! Konta proszę zakładać na stronie iSwift.pl, aby uniknąć komplikacji podczas rejestracji prosimy aby każda osoba zakładająca konto wpisała login identyczny do tego jaki posiada na forum. W razie niejasności prosimy o kontakt mailowy. Pozdrawiamy serdercznie, iSwift.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSwift.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2009 Witam! Chciałbym poinformować, że wszystkie konta do tej pory założone zostały przedłużone o 6 miesięcy. Od tego momentu osoby, które do tej pory nie założyły kont a mają zamiar prosimy o przesłanie wiadomości poprzez PW bądź mail z informacją, że założyły konto i podanie loginu. Osoby, które zostały pominięte przy przedłużaniu kont prosimy o kontakt. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Mam pytanie, moje konto zostało zablokowane o co chodzi? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach