iSwift.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Drodzy użytkownicy! Specjalnie dla Was przygotowaliśmy konkurs, którego nagrodą jest: 10 kont hostingowych 1GB/10GB Direct Admin PL 6 miesięcy (pakiet x1) Szczegółowa informacja na temat kont: Oferta Spośród wszystkich chętnych wylosujemy 10 osób, które otrzymają konta. Każda osoba biorąca udział w konkursie (która nie znajdzie się spośród 10 wylosowanych :-)) otrzyma kod rabatowy upoważniający do otrzymania 30% zniżki na każde z dostępnych kont. Losowanie odbędzie się w niedzielę (25.10.2009) o godzinie 20.00. Informacje zostaną rozesłane na PW. Dane firmy: Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości Ul. Piękna 68 00-672 Warszawa NIP: 5242495143 Regon: 01569001300021 Serdecznie zapraszamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Losowanie odbędzie się w niedzielę (15.10.2009) o godzinie 20.00. Informacje zostaną rozesłane na PW. A post kiedy napisano ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 pewnie miało byc 25 pomyłki zdarzają się każdemu B) Jakby co ja się piszę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSwift.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 A post kiedy napisano ?? Poprawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Wpiszcie mnie na listę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Ja również chciałbym wziąć udział w konkursie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skim 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Również jestem chętny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyberek 6 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 I ja poproszę na wizytówkę firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Chętny. Coś trzeba znowu potestować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 ja tez:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giftube 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 mnie tez dopiszcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 co do losowania - macie zezwolenie? http://www.webhostingtalk.pl/topic/19554-losowania-pewna-sugestia/page__hl__loterie__fromsearch__1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprzedaz 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 dopisuje się.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 Ech ile ten temat będzie jeszcze wałkowany..? Oto jak można legalnie prowadzić konkursy bez zezwoleń Ministerstwa (może warto to przykleić do działu takich ofert?): Poniżej zamieszczono przykłady mechanizmów wyłaniania zwycięzców w konkursach, dla których nie jest konieczne spełnienie wymagania stosownego zezwolenia: - wygrywa osoba, która jako pierwsza prześle prawidłową odpowiedź na pytanie (np. po sygnale podanym na antenie), - wygrywa osoba, która jako trzecia prześle odpowiedź po pełnej godzinie, danego dnia (lub kilku godzin w danym dniu), - do osób, które prawidłowo odpowiedzą na pytanie konkursowe, zostaje wysłane pytanie dodatkowe (jednocześnie do wszystkich uczestników); wygrywa osoba, która jako pierwsza odeśle prawidłowe rozwiązanie, - spośród osób, które prawidłowo odpowiedziały na pytanie konkursowe wybranych zostanie 10 uczestników, do których wysłane zostanie SMSem pytanie dodatkowe; wygrywa osoba, która jako pierwsza odeśle prawidłowe rozwiązanie, - co n-ta osoba, która udzieli prawidłowej odpowiedzi na pytanie, otrzyma pytanie dodatkowe za pomocą SMS; wygrywa osoba, która jako pierwsza odeśle prawidłowe rozwiązanie, - spośród osób, które przesłały prawidłowe zgłoszenie (odpowiedź na pytanie) wyłoniona zostanie osoba/osoby, do której zadzwoni organizator konkursu i zada jej pytanie wiedzowe; prawidłowa odpowiedź jest warunkiem otrzymania nagrody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 ja tez sie dolacze w takim wypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Chętny. Zgłaszam się do losowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 ja się też zgłaszam, I małe pytanie: jak po testach nie będę potrzebował tego konta to mogę je komuś oddać za darmo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shoock12 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Również się zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Dopisuje się jako chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Proszę o dopisanie mnie do listy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telemach 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 ja rowniez zglaszam chec przystapienia do konkursu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Chętny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.nowak 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2009 Chętny. Ja też chcę wygrać konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach